Update 10 december..


Weer even een berichtje.. Petri is nu een paar dagen thuis en het gaat op zich goed gelukkig. Maar het is allemaal nog wel intensief en de zorg neemt veel tijd in beslag. Het is ook nog wennen voor iedereen aan de veranderingen en aan elkaar i.v.m. de vele nieuwe hulpen. Ook zijn de benodigde handelingen nu toch echt wel heel wat meer dan voor de operatie. Maar het slijm kan nu wel beter weggehaald worden door gebruik van de hoestmachine, vernevelen en het uitzuigen. Zelf heb ik inmiddels ook het uitzuigen gedaan. Het is nodig om dat te kunnen en te doen, maar het zal nooit een hobby worden..

 

Het is thuis ook inderdaad echt een mini-IC geworden qua apparaten, benodigde verzorgingsmaterialen en de vele verzorgden. We hebben inmiddels al wel 23 hulpen via PGB in dienst, die allemaal in 2 a 3 weken een keer of vaker hier zijn. Daarnaast nog hulp van RST en Hart & Hand.. Al met al dus heel wat mensen over de vloer om de 24/7 bezetting rond te krijgen.. 

 

Voor de afleiding van Petri in dit alles is het erg fijn dat ze haar kaartenwebshop heeft. Daar kan ze gelukkig in alle moeite haar voldoening in vinden. Bij deze weer even een link naar haar webshop https://www.designbypeet.nl/, want het is zou mooi zijn als ze ook weer van haar ontworpen kaarten afgeholpen wordt...

 

Vanmorgen is ze thuis weer voor eerst uit bed en in de stoel gegaan.. Hieronder even een fotootje, want zo zonder masker ziet het er toch al weer heel anders uit..

Helaas krijgt ze last van haar nek in de stoel, waarschijnlijk door toch een andere houding door de tracheo. Hopelijk gaat dit gauw weer over of kunnen we er een oplossing voor vinden..

 

Verder ook nu weer bedankt voor het meeleven, de attenties en hulp die we nog steeds ontvangen!!