Update 28 oktober 2023
Weer een update.. Grotendeels door Petri opgesteld..

Aan het eind van het jaar nog weer even een update..

Update 10 december..
Weer even een berichtje.. Petri is nu een paar dagen thuis en het gaat op zich goed gelukkig..

Vandaag is Petri weer thuis gekomen.. Na 12 dagen in het ziekenhuis eindelijk weer in haar eigen bed.. Ze zag er naar uit om naar huis te gaan..
Nog weer even een berichtje.. Het gaat goed met Petri. De artsen zijn ook tevreden met hoe het gaat allemaal. Ze voelt zich ook goed, maar is nog wel erg moe.. Maar dat is ook niet verwonderlijk gezien alles wat ze moet ondergaan en doorstaan..
Petri moet toch nog wat langer in het ziekenhuis blijven. Deze week naar huis gaat niet door. Ze houden nu volgende week dinsdag aan. Niet omdat het niet goed met haar gaat, maar om even wat meer tijd te hebben voor het juist afstellen van o.a. de beademing. En om meer tijd te hebben voor het toetsen van onze zorghulpen, zodat ze de benodigde zorg kunnen verlenen als Petri thuis is.
Het mag weer langzaamaan beter gaan met Petri. Hoewel ze nog wel erg moe is. Maar dankzij wat aanpassingen in de afstelling van de beademing gaat dat al een stuk beter.
De operatie is vanmorgen goed verlopen. Ze is nog weer gespaard en doorgeholpen..

Petri is vanmorgen opgenomen op de verpleegafdeling Longziekten in het UMC. De eerste metingen zijn gedaan en we hebben enkele gesprekken gehad. De operatie staat morgen gepland tussen 10 en 11u ‘s morgens.
Morgen (donderdag 24 november) zal Petri opgenomen worden in het UMC Utrecht ter voorbereiding op de plaatsing van de tracheostoma. Vrijdag zal de operatie plaatsvinden en de tracheocanule ingebracht worden. Waarschijnlijk moet ze een kleine week in het ziekenhuis blijven om o.a. de beademing juist in te stellen.

Meer weergeven