Update 28 november..


Het mag weer langzaamaan beter gaan met Petri. Hoewel ze nog wel erg moe is. Maar dankzij wat aanpassingen in de afstelling van de beademing gaat dat al een stuk beter.

Zaterdagavond was ze zweterig en had ze verhoging, maar gelukkig was dat zondag weer over. Zondag voelde ze zich verder vrij goed. Ze heeft ook weinig last van pijn. Wel heeft ze best veel speekselaanmaak wat regelmatig weggezogen moet worden.

 

Vandaag is ze vanuit IC weer overgeplaatst naar de verpleegafdeling Longziekten. En ze heeft ook weer een poos in de rolstoel gezeten. Eind van de middag voelde ze zich helaas beroerd en misselijk. Zo wisselt het nog wel eens.

 

Vandaag zijn ze ook begonnen met het aftoetsen van onze zorghulpen. Als het verder goed verloopt mag ze eind van de week weer naar huis.