Update 3 december..


Nog weer even een berichtje.. Het gaat goed met Petri. De artsen zijn ook tevreden met hoe het gaat allemaal. Ze voelt zich ook goed, maar is nog wel erg moe.. Maar dat is ook niet verwonderlijk gezien alles wat ze moet ondergaan en doorstaan..

 

Maandag krijgt ze nog een botox injectie in de speekselklieren. Naar verwachting zal dat dus de speekselaanmaak verminderen. En dan zal ze zoals het er nu naar uitziet dinsdag naar huis mogen..

 

Daarvoor moet ook een voorraad benodigde medische artikelen aangelegd worden. Zo kwamen ze gisteren 5 dozen met spullen brengen. En vanuit het ziekenhuis komt ook nog het een en ander mee. Het is bizar eigenlijk wat er ook aan apparatuur en materiaal allemaal nodig is.. Het was hier thuis al een klein ziekenhuisje, maar (zoals ze in het UMC zeggen) het gaat nu een ‘mini IC’ worden..

 

En zo is en blijft het voor ons allemaal een moeilijke, zware, verdrietige, pijnlijke, onbegrepen weg.. Maar tot nog toe hebben we de krachten mogen ontvangen om door te kunnen gaan.. En dan hopen we dat de Heere ons in het verdere ook wil bijstaan..