Update 25 november..


De operatie is vanmorgen goed verlopen. Ze is nog weer gespaard en doorgeholpen..

Ze werd ongeveer kwart voor 11 naar de operatiekamer gebracht. En rond kwart voor twaalf mocht ze naar het IC, nadat ze weer wakker begon te worden. Ze heeft tijdens de operatie een roesje gehad en geen volledige narcose.

Het is voor haar nog erg wennen aan deze manier van beademen. Het moet echt nog goed afgesteld worden en haar lichaam moet er als het ware ook weer op afstemmen. Ze is momenteel erg moe van alles maar dat is ook logisch. Verder heeft ze (nog) geen pijn. Vanmiddag had ze wel last van slijm wat al een aantal keer is weggezogen. Hopelijk wordt dat gauw minder.

 

En het is bijna apart om haar nu weer zonder masker te zien liggen. En ook wennen om de beademing via de tracheo te zien. Nu eerst maar bijkomen en hopen op een voorspoedig herstel.