Update 24 november..


Petri is vanmorgen opgenomen op de verpleegafdeling Longziekten in het UMC. De eerste metingen zijn gedaan en we hebben enkele gesprekken gehad. De operatie staat morgen gepland tussen 10 en 11u ‘s morgens. Ze zijn nog aan het bekijken hoe ze de afstemming tussen de hoeveelheid verdoving en lichte of zwaardere sedatie zullen gaan doen. Als volledige narcose niet hoeft en een roesje voldoende is, willen ze dat liever toepassen zodat de nasleep ervan minder is. 

 

Na de operatie zal Petri naar het IC gebracht worden, waar ze het weekend over zal blijven. Dan kan de wond  gaan genezen en zullen ze gaan proberen de beademing af en toe via de thuismachine te gaan doen. Als dat allemaal goed verloopt zal ze maandag teruggaan naar de verpleegafdeling. En dan kan het aftoetsen van onze zorghulpen waarschijnlijk ook beginnen.

 

Ze hebben het in het ziekenhuis nu toch wel over een opname van minimaal een week. Dit is afhankelijk van hoe de wond geneest, hoe snel de beademing weer juist ingesteld is, hoe de slijmontwikkeling verder is e.d. Dit is bij iedere patiënt weer verschillend, dus het is afwachten hoe het zal gaan verlopen..