Korte update 25 augustus 2022


Afgelopen nacht heeft Petri heerlijk geslapen thuis tot een uur of 6. Toen werd ze misselijk en een poosje later moest ze overgeven. Dat is natuurlijk risicovol met beademing op en deze moest heel snel af. Er is gelukkig niet wat de longen ingegaan. Maar haar tong kwam wel vast te zitten tussen haar tanden. Ze kan haar kaken zo goed als niet meer bewegen, maar haar mond staat altijd iets open. Maar door het braken ging haar mond toch iets verder open en haar tong naar voren. We moesten haar kaak open duwen om het tong weer los te kunnen maken, die echt kapot gebeten was. Al met al weer even tobben, want de beademing moet ook weer zo snel mogelijk op.

 

Verder was ze vandaag steeds weer misselijk, wat waarschijnlijk bijwerkingen zijn van nieuwe en gewijzigde medicatie. Erg vervelend want zo gauw ze weer wat sondevoeding probeert komt het weer opzetten. Ze heeft er nu extra medicatie voor gekregen. Hopelijk helpt dat.

Van slijm en hoesten heeft ze niet veel last gehad vandaag gelukkig.

 

 

Maar het maakt wel duidelijk dat ze momenteel niet alleen kan zijn en dat de aanwezigheid van hulp voorlopig aansluitend noodzakelijk is.

En zo is het toch nog steeds wel wat zorgelijk en spannend allemaal..