Update december 2018 en kerstgroet


Beste meelevers..

 

Het is alweer bijna kerst en het jaar 2018 is bijna voorbij.. Aan het eind van het jaar nog even een korte update van ons en ook onze digitale kerstgroet..

 

Lichamelijke omstandigheden

Onze vorige update is van november en er is qua lichamelijke omstandigheden niet veel mee te delen. Het gaat zo zijn gangetje. Wel is Petri wat vaker vermoeid en het blijft ook een zoektocht om de conditie optimaal te houden. Daarom hebben we ook wat veranderd qua voedinggebruik, medicatie en vitamines e.d. Het is lastig om de juiste balans te vinden..

 

Wat betreft tracheostoma zijn er verder ook geen veranderingen. Wel zijn we bezig met uitbreiding van zorgverleners die als het nodig is de nodige zorg kunnen verlenen die daarvoor nodig is.

 

Zorgverlening

Helaas hebben we momenteel op het gebied van zorgverlening wel een tegenvaller. Heidy, onze vaste hulp, moet vanwege persoonlijke gezondheidsomstandigheden gaan stoppen bij ons.. En dat is erg jammer en moeilijk.. voor ons, voor onze kinderen, maar voor haarzelf ook zeker!

Ze werkt inmiddels bijna 7 jaar bij ons en heeft in die jaren heel wat meegemaakt met ons.. Helaas gaat het niet meer en moeten we afscheid gaan nemen. Maar we raken wel heel wat zorgervaring kwijt.. We zijn nu op zoek naar vervanging en hopen dat we die kunnen vinden.

We zijn Heidy dankbaar voor haar bijzondere inzet en warme hulp die ze al die jaren heeft gegeven!

 

Bedankt

Verder willen we bij deze ook iedereen weer hartelijk bedanken!! Voor alle hulp en het warme meeleven wat we ook in het afgelopen jaar weer mochten ontvangen.. Het doet ons erg goed!!

We bedanken onze zorgverleners die met liefde hun werk bij ons doen.. We denken ook aan de vrijwilligers die al zo lang belangeloos voor ons klaarstaan.. Heel hartelijk bedankt!! Maar verder ook onze families, onze vrienden en kennissen.. Bedankt voor al jullie meeleven en hulp, op welke manier ook gegeven.. Een luisterend oor, financiële steun, een helpende hand.. Ook bedankt voor de vele geschenken die we gekregen hebben, ook in deze tijd van het jaar!! Het is heel bijzonder en hartverwarmend!! Nogmaals, allen hartelijk bedankt!!

 

We willen jullie ook allemaal het beste toewensen en Gods Zegen. Velen van jullie hebben ook zorgen en moeilijkheden. Veel sterkte ook toegewenst in alle wederwaardigheden!!

 

Hartelijke groeten,

 

Gerbrand en Petri, Gertrude en Gwendolyn